МЕНЮ
Търсене
МАЙ 2024

Политика за поверителност

Политиката за поверителност на BETO ще пази личната ви информация.


Политиката за поверителност на BETO ще пази личната ви информация

Политиката за поверителност на BETO ще пази личната ви информация.

Написано от: BETO.com | Прегледът беше последно обновен: 22 Декември 2023 | Проверка на фактите от: Kim Birch

BETO | Безплатни слот машини и рецензии за казина от сертифицирани iGaming експерти през 2024 За BETO.com

Добре дошли в нашата Политика за поверителност.В следващия документ ще ви дадем задълбочено обяснение за това как използваме вашите данни и как защитаваме личните данни на нашите потребители.

Как BETO защитава личните данни

Ние в BETO поставяме личните данни и безопасността на нашите посетители над всичко останало. Това е документ за политиката за поверителност, който съдържа цялата информация за данните, събирани и записвани от BETO, и тяхното използване.

Ако имате някакви въпроси или запитвания, свързани с нашата Политика за поверителност, можете да се свържете с нас по всяко време.

Политиката за поверителност се отнася само за нашите онлайн дейности и е валидна за онези потребители, които посещават нашия уебсайт, и за информацията, която те споделят тук, в платформата.

Забележка относно сайтовете на трети страни

BETO има много връзки към различни други уебсайтове. Ние преглеждаме задълбочено уебсайтовете, към които поставяме връзки на нашия уебсайт. Въпреки това нямаме контрол върху тези външни уебсайтове и не носим никаква отговорност за съдържанието на тези уебсайтове. Вашето използване и дейност на такива уебсайтове не са обхванати от настоящата Политика за поверителност. Силно ви препоръчваме да се запознаете с Политиките за поверителност на такива уебсайтове, преди да ги използвате.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Подробна информация за поверителността ви

Когато използвате нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и приемате всички нейни условия.

Информацията, която събираме от вас

Когато ви помолим да предоставите каквито и да било лични данни и информация, ще ви бъде разяснено защо ви молим да предоставите тази информация, каква конкретна информация ще трябва да предоставите и как BETO ще я използва.

Възможно е да получим допълнителна лична информация за Вас, като например Вашия имейл и Вашето име, когато се свържете с нас директно чрез нашата поддръжка на клиенти. Имейлите, които ни изпращате, понякога съдържат прикачени файлове, които BETO също ще събира заедно с всяка друга информация, която предоставяте.

Как използваме тази информация?

BETO ще използва информацията, която събираме за вас, по няколко начина, включително следните:

  • За да осигурим входни данни за нашия уебсайт и неговата работа.
  • За подобряване, персонализиране и разширяване на нашия уебсайт.
  • За да разберем и анализираме как потребителите навигират в нашия уебсайт.
  • За разработване на нови продукти, услуги, функции и за подобряване на тяхната функционалност.
  • За да комуникираме с вас директно или чрез някой от нашите партньори, включително нашата служба за обслужване на клиенти.
  • За да ви предоставяме актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, както и за маркетингови и промоционални цели.
  • За да ви изпращаме имейли
  • За да предотвратим и открием всякаква измамна дейност.

Регистрационни файлове

BETO следва стандартната процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато посещават уебсайта. Всички хостинг компании правят това като част от своя анализ. Тези регистрационни файлове съдържат IP адреси, типове браузъри, доставчици на интернет услуги, дата и час на посещенията, страници за препращане/излизане, а понякога и броя на кликванията. Тази информация не е свързана с никаква информация, която помага за личното идентифициране на потребителите. Единствената цел на тази информация е да се анализират различни тенденции, да се администрират заглавията, да се проследява движението на потребителите и да се събира демографска статистика.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Как обработваме бисквитките

Подобно на всички други уебсайтове, BETO също използва "бисквитки". Бисквитките се използват за съхраняване на информация, като например съхраняване на информация относно предпочитанията на посетителя, като страниците и връзките, до които посетителят е имал достъп и които е посетил; тази информация е полезна за оптимизиране на потребителското изживяване чрез предоставяне на персонализирано изживяване чрез персонализиране на страниците за нашите потребители.

За да прочетете повече информация за бисквитките, моля, прочетете "Какво представляват бисквитките" и нашата политика за бисквитките.

Google е един от доставчиците на трети страни на нашия сайт и също използва бисквитки; те са известни като DART бисквитки. Тези бисквитки помагат да се показват реклами на посетителите на нашия сайт въз основа на техните посещения на нашия сайт и други сайтове в интернет. Можете да откажете използването на DART бисквитки, като посетите този уебсайт https://policies.google.com/technologies/ads.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Нашите рекламни партньори

Някои рекламодатели в нашия сайт може да използват бисквитки и уеб маяци. Нашите рекламни партньори имат свои собствени политики за поверителност за работа с потребителски данни. За по-лесен достъп до тези политики, ние свързваме техните Политики за поверителност по-долу с името на рекламодателите.

  • Google

    https://policies.google.com/technologies/ads

Политики за поверителност на рекламните партньори

Можете да се запознаете с този списък, за да проверите политиките за поверителност на рекламните партньори на BETO.

Рекламните сървъри и рекламните мрежи на трети страни използват технологии като бисквитки, JavaScript и уеб маяци. Те се използват в съответните им реклами и връзки, които се появяват в BETO; те се изпращат директно до браузърите на потребителите. Когато това се случи, тези рекламни сървъри автоматично ще получат вашия IP адрес. Тези технологии измерват ефективността и ефикасността на рекламните кампании и помагат за персонализиране на рекламното съдържание за Вас.

Моля, имайте предвид, че BETO няма контрол върху бисквитките, които се използват от рекламодателите на трети страни.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Политики за поверителност на трети страни

Политиката за поверителност на BETO не се прилага за рекламодатели и други уебсайтове; препоръчваме ви да се консултирате с индивидуалните политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Те може да включват информация за техните практики и инструкции за това как да се откажете от различни опции.

Можете да деактивирате бисквитките в настройките на браузъра си. За да научите повече за управлението на "бисквитките" в различните браузъри, можете да прочетете повече за това на уебсайтовете на съответните браузъри.

Права на поверителност по GDPR и ЗЗЛД (Не продавайте моята лична информация)

Съгласно ЗЗЛД и ОРЗД, наред с други права, потребителите имат право на следното:

  • Да поискат от предприятието, което събира лични данни на потребителите, да разкрие категорията и конкретните данни, които предприятието събира за потребителите.
  • Да поискат от предприятието да изтрие всички лични данни за потребителите, които са събрани от предприятието.
  • Конкретно искане към предприятието да продава или да не продава личните данни на даден клиент.

Ако искате да отправите такова искане, ние сме длъжни да ви отговорим в срок от 30 дни. За да упражните някое от горепосочените права, можете да се свържете с нас по всяко време.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Права за защита на данните по GDPR

Искаме да сме сигурни, че сте напълно запознати с правата си за защита на данните. Всеки потребител на BETO има право на следното:

Право на достъп

Имате пълното право да получите копия от личните си данни, събрани от BETO. За целта обаче ще ви бъде начислена малка такса.

Право на коригиране

Имате право да поискате от нас да коригираме всяка информация, съхранявана за вас, която смятате за грешна или неточна. Можете също така да поискате от нас да допълним всяка незавършена или непълна информация, която сме съхранили за Вас.

Право на изтриване

При определени условия ще имате право да поискате от нас да изтрием всяка лична информация, която сме събрали за вас.

Право на ограничаване на обработката

Имате право да поискате от нас да спрем обработката на вашите лични данни и информация, но само при определени условия.

Право на възражение срещу обработката

Имате право да възразите срещу обработката на личните Ви данни, която извършваме, но само при определени условия.

Право на преносимост на данните

Имате право да поискате от нас да прехвърлим данните, които сме събрали, на друга организация или директно на вас, но само при определени условия.

Когато ни поискате, ние разполагаме с период от един месец, за да отговорим на искането ви. В случай че искате да упражните някое от правата си, можете да се свържете с нас по всяко време.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Отговорно залагане и бонусни оферти

Бонус предложения от нашите партньори

Тук в BETO ще намерите много оферти и бонуси, които са предоставени от нашите партньори и ние не носим отговорност за невярна информация, предоставена в тях. Горещо препоръчваме на нашите посетители сами да проучат условията и да потвърдят данните за офертите, посочени на сайта, с данните, посочени на уебсайта на тези доставчици на оферти.

BETO не носи отговорност за загуби или неудобства, произтичащи от хазартни игри в казино марките, свързани със сайта, както и за всички бонус оферти на нашия уебсайт. Играчът ще бъде изцяло отговорен за това дали и колко иска да играе. BETO винаги насърчава отговорната игра.

Политиката за поверителност е последно актуализирана: август 2021 г.

СтрелкаarrowВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ

Свържете се с BETO относно нашата Политика за поверителност

Свържете се с BETO относно нашата Политика за поверителност

Свържете се с BETO относно нашата Политика за поверителност

Офисите ни се намират на слънчевия остров Малта. Точен адрес:

  • BETO™ International
  • Бизнес център Тауър, 2-ри етаж
  • Swatar BKR 4013 | Малта
  • Телефон +356 2144 2245

Използвайте горепосочената информация за запитвания относно нашата Политика за поверителност

СтрелкаСтрелкаВРЪЩАНЕ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ